HTML

Forza Italia!

"Olasz testvérek, Itália feltámadott!" - Az olasz válogatott EB-blogja rajongóknak és irigykedőknek.

Friss topikok

  • Altobelli: az Index csinál majd újra Vb blogot, nem valószínű, hogy újra mi írjuk, de úgy tudom lesz, kövesd ... (2010.05.20. 10:56) Nehéz a boldogságtól búcsút venni
  • madbalee: Beavix: Nagyon tuti írás köszi! Raul lett az olaszok Maldinije. (2008.06.30. 23:09) Mindenkinek, aki...
  • madbalee: Giovinco. (2008.06.23. 21:09) Ennyi volt
  • Anti-antifootball: Tudom,hogy az olaszokra gondolsz,de most ez,hogy jön ide?! Eb,Vb érmeket írt és abba meg tudjuk,ho... (2008.06.23. 20:02) Nemi diszkrimináció
  • *KryszSzerelme*Eszty (törölt): A szájpropaganda a marketing fontos része :p (2008.06.22. 20:51) Bestia Negra – spanyol derbi előtt II.

2008.04.14. 20:03 BENIARRIVO

Véletlenek pedig nincsenek

Nem véletlen, hogy kis hazánk szakértő focidrukkereinek nyomasztó számbeli fölényben lévő többsége az Azzurrinak szurkol, különösen mióta a magyar válogatott és futball kikerült a nemzetközi labdarúgás személyi és tárgyi hatálya alól (1986. június 9., Mexikó), így a szeretve tisztelt magyar fiúknak nem szoríthatunk világeseményeken. Szintén nem lehet pusztán fortuna kisasszony tréfája, hogy a South Park vonatkozó epizódjában (3. sorozat, 10. rész) Cartman a „Nagyon olasz!” jelzős szerkezettel minősíti, ha valakinek már megvannak a legújabb chinpokomon játékfigurák az immár vér ciki Cyborg Bill helyett. (Hogyan is hangozna a Nagyon brit! vagy a Hú, de dán! felkiáltás). Nyilvánvalóan az sem pusztán a véletlen műve, hogy a Cosa Nostra messze a legsikeresebb és legszimpatikusabb szervezet megelőzve még a méltán nagyra becsült Nemzetközi Tengerfenék Hatóságot is, bár például az MLSZ, módszereit tekintve, már valószínűleg beérte a „családot”. Nem férhet kétség ahhoz sem, hogy a Ferrari nem a véletlenek szerencsés összejátszása és csillagok kedvező állása miatt homályosít el minden négykerekű járművet a Földön!

Akinek még nem esett volna le: az olaszok, ha akarják, minden fontos dologban a legjobbak bírnak lenni a Golyóbison!

Épp ezért, örömmel jelentem be, hogy uszkve két hónap múlva ismét felsorakozhatunk az Egyetlen igaz ügy mögé, és ordíthatjuk torkunk szakadtából, hogy FORZA ITALIA! Aki pedig mégis hisz a véletlenekben, és valamelyik csirke ellenfél szánalmas vastüdőszökevényeinek fog drukkolni, az előre számolhat azzal, hogy szomorú nyárelője lesz, ha pedig mégsem az olaszok nyernének, akkor számíthat arra, hogy egy reggel a Duna-parton találnak rá paradicsomszószba fulladva, két dedikált Ottl vagy Senderos poszterrel a szájában (hogy melyik a nagyobb megaláztatás, még nem döntöttük el).

Egyszóval chiantikat kibontani, pizzákat bekészíteni, és persze barátnő-biztos kódokat a tv-kre beállítani!

„Jöjjetek hát a csatába, Kik készek meghalni, Jöjjetek hát a csatába, Kik készek meghalni,
Itália hívott! Itália hívott!”



6 komment

Címkék: italia beniarrivo


A bejegyzés trackback címe:

https://forzaitalia.blog.hu/api/trackback/id/tr43425595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SRD 2008.04.14. 20:32:43

Márpedig akkor is a Tengerfenék Hatóság a legnagyobb király.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2008.04.14. 20:39:33

Próbálkoznak, de esélytelenek. De hát mit is várhatunk egy jamaicai székhellyel rendelkező szervezettől?!

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.15. 12:09:48

Jamaika a jamaikaiaké, ruszkik haza és free tibet.

Ottl-t meg nem tesszük Senderos mellé.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2008.04.15. 13:04:03

Ottl még olcsón megúszta azzal, hogy Senderos mellé került!

Kerülhetett volna még rosszabb helyre is!

Altobelli · http://forzaitalia.blog.hu 2008.04.15. 17:21:47

Az nem lesz baj, ha Ottl neve mondjuk Ballack mellett szerepel a németek kezdőjében...

Csörsz 2008.04.17. 12:33:52

azért senderos sokkal rosszabb, mint ottl, szerintem...a német egyszerűen csak nem jó.a svájci viszont kifejezetten sok kárt okoz a saját csapatának. hál'istennek ez a sok "szinesbőrűfranciával" felálló arsenal:-))
süti beállítások módosítása